Rentakub.com

ZONA SIBIU

Sărătura Cerbului

Cabana Sărătura Cerbului este situată la poalele muntelui Suru, intr o zonă retrasă pe marginea unui rau de munte !In locatia noastra nu se admit anim...

Unități disponibile: 1
Parcare: DA
Curte proprie: DA
Foisor: DA
de la 1200 RON
Rezervă acum

Cabana David

Cabana David este situata in mijlocul padurii , in apropierea muntelui suru , langa rau .Va asteptam sa ne cunoasteti locatia.Va asteptam

Unități disponibile: 1
Terasa: DA
Parcare: DA
Curte proprie: DA
de la 1000 RON
Rezervă acum

Galerie foto

Descriere

Bun venit in Sibiu!

Atunci cand spuneti Sibiu, cu siguranta gandul va zboara catre orasul cu acelasi nume, renumit pentru Piata Mare, stradutele ce va duc in trecut, obiectivele specifice orasului, precum Podul Minciunilor si Panorama ce v-o poate oferi Turnul Sfatului. 

Daca doriti o pauza de la rutina de zi cu zi, in Sibiu puteti sa uitati de aceasta. Puteti sa profitati de diferite activitati precum traseele de drumetie, echitatie, spa, sporturi de iarna si sporturi acvatice, dar si diferite sporturi extreme.

Desigur ca si la nivel de cazare este foarte pregatit. In imprejurimile orasului, dar si in vecinatati va puteti bucura de numeroasele case de vacanta si cabane de inchiriat ce va pun la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru a va simti in mediul de acasa. 

Află primul noutățile Rentakub! Abonează-te la newsletter!
PROCESĂM