Rentakub.com

Bran ,Sohodol Oportunități de investiție

Vă prezentăm o oportunitate majoră. Doua case de vacanta superbe situate intr-una dintre cele mai cautate zone turistice din Romania, Bran Sohodol.

Datorită poziționării și suprafeței, considerăm că este o investiție cu un timp de amortizare destul de rapid, în jur de 5 până la 7 ani.

Prezența sa în rețeaua rentakub este un mare plus, fiind una dintre cele mai solicitate proprietăți de utilizatorii platformei și rețelei.

Puteți simula un ROI aici:

https://www.rentakub.com/ro/calculator-rentabilitate

 

Fiecare casă de vacanță este amplasată pe 0suprafață de 1500m2 iar  priveliștea este  fantastica, avem o poziționare perfectă pentru vederi de 360 ​​de grade asupra munților din zonă.

Chiar dacă sunt situate în vârful muntelui, distanța până în centrul stațiunii este foarte mică și poate fi parcursă în câteva minute cu mașina.

Fiecare casa este racordata in totalitate la serviciile publice (apa, electricitate si groapa) iar gazul este in apropiere.

Casele sunt construite pe structura din lemn si sunt foarte bine izolate, asigurand un confort termic optim atat iarna cat si vara si un consum redus de energie.

Suprafata construita a unei case este de 17 m2 + o terasa generoasa de 17 m2

 

Suprafața interioară utilă a unei case este de peste 50 m2 și poate găzdui confortabil o familie cu 2 copii sau 2 familii. In total, o cabana poate gazdui 4 adulti si doi copii, in living putand fi amplasata o canapea extensibila.

Cabana are la parter un living generos cu bucatarie deschisa, un dormitor si o baie.

La etaj se afla un dormitor si o baie.

Din living iesi pe terasa de 17 m2 care ofera o priveliste spectaculoasa asupra muntilor Bucegi si masivului Piatra Craiului.

Pretul indicat mai jos este pentru case la cheie.In termen de 30 de zile de la plata avansului, cabanele vor fi livrate la cheie

 

 Preț: 110000 EURO TVA INCLUS
Sunt interesat
Află primul noutățile Rentakub! Abonează-te la newsletter!
PROCESĂM