Rentakub.com

Devino partener

Va oferim 2 variante de colaborare:

  1. Aveti un teren intr-o ZONA TURISTICA si doriti sa construiti pe el unitati de cazare.Va oferim cca 20 de modele de case de vacanta kuburi pe care le veti putea construi cu  finantare proprie sau prin parteneriatele propuse de catre noi.
  2. Aveti un capital si doriti sa investiiti intr-o ca sa de vacanta pe care sa o folositi personal dar care sa va aduca si profit cu un randament de minimum 8%. Veti putea alege dintr –un evantai de proprietati disponibile sau in curs de construire.

 

Pentru mai multe detalii, selectati optiunea care vi se potriveste:

Concept

 

CE ESTE RENTAKUB

Case de vacanță online

Rentakub este un portal dedicat 100% caselor de vacanță de închiriat în regim hotelier.

Numele este inspirat de la casele de vacanța-kub care au stat la baza ideii. În continuare vom promova cu prioritate aceste case de vacanța kub pentru că ele oferă posibilitatea standardizării și garanția unui confort armonizat dar am decis să ne deschidem și către  case de vacanță deja existente pentru a accelera extinderea conceptului.

Suntem primul și singurul portal dedicat 100% caselor de vacanță unde rezervarea se face online prin câteva clikuri.

Platforma va direcționează către partenerul Rentakub® din zona dorită de dumnevoastră, dar, foarte important, rezervarea se va face direct la proprietarul kub-ului și nu la noi.

Fiecare partener este organizat ca structura de primire turistică și plata se va efectua direct în contul său.

Află primul noutățile Rentakub! Abonează-te la newsletter!
PROCESĂM