CARDURI CADOU
CARDURI CADOU înscrie locație

Termeni și condiții

Contract intre Utilizator si Rentakub.com

Contract intre utilizator si Rentakub.com in continuare "Rentakub". Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet www.rentakub.com.

Site

Site-ul va este oferit de Avenir Concept srl cu sediul in Barati , Margineni , str.Prelungirea Arcadie Septilici nr.32 a, Bacau . Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la aceasta adresa.

Acceptarea Termenilor & Conditiilor

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in nici un fel.

Serviciile Rentakub

Rentakub va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru cazarile in casele de vacanta de pe site si va permite sa efectuati rezervarea dorita. Puteti alege dintr-o multitudine locatii din Site avand posibilitatea de a efectua rezervari direct de pe Site, plata acestor servicii efectuindu-se prin intermediul sistemului nostru de plati on-line.

Rentakub actioneaza ca si platforma de rezervari

Rentakub actioneaza ca si agent pentru furnizorii care pun la dispozitie kuburile lor si care ofera servicii turistice .Rentakub nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de proprietarii de kuburi si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Informatiile publicate pe Site

Rentakub ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Rentakub nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar depunem tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare (kuburilor ) au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri .Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori.

Conditiile propietarilor de kuburi

Orice rezervare efectuata pe www.rentakub.com va fi considerata drept intentia dvs. de a rezerva o proprietate de la proprietarul kubului. Daca locatia respectiva este disponibila in perioada solicitata de dumnevoastra dupa efectuarea platii cu cardul de credit veti primi un email de confirmare a platii precum si datele de contact detaliate ale proprietarului kubului. In afara de Termenii si Conditiile generale de utilizare a platformei in pagina de prezentare a fiecarei locatii pot exista Termeni si Conditii specific locatiei respective.Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor generale si efectuarea platii pentru rezervarea locatiei respective recunoasteti ca sunteti de accord cu Termenii si Conditiile locatiei respective.

Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de check-in si check-out.

Anulari/Modificari

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa online, in scris sau telefonic proprietarul kubului despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice. In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Rentakub isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.

Plata

Singura modalitate de plata acceptata este cea de plata cu cardul in avans. Platile dumnevoastra sunt securizate si sunt realizate prin intermediul procesatorului de plati Netopia Mobilpay. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate. Plata se poate efectua cu principalele carti de credit recunoscute si prezentate detaliat pe Site.

Rentakub sau Furnizorul de Servicii Turistice/Proprietarul Kubului isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Rentakub isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back. Daca rezervarea dvs. este platita cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa din partea acelei persoane

Utilizarea Site-ului

Rentakub nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini. Rentakub nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

  • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs
  • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice
  • neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
  • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
  • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Interzicerea accesului pe Site

Rentakub isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.

Responsabilitatea Rentakub

Rentakub nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.

Forta Majora

Rentakub nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Rentakub sau furnizorii sai.

Modificari asupra Site-ului

Rentakub poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului apartin Avenir Concept SRL Materialul continut pe Site este proprietatea Rentakub sau a partenerilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate. Numele Rentakub precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale AVENIR CONCEPT . Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari. Numele Rentakub precum logo-uri si elementele grafice sunt inregistrate cu numarul M 2017 06444 din 9.10.2017 la OSIM. Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.

Daca considerati ca fotografiile sau textele publicate pe site-ul nostru incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru prin formularul de contact disponibil in Pagina de Contact, mentionand pagina si continutul care contravin legii. Rentakub utilizeaza materiale promotionale puse la dispozitie de terti si nu poate controla sau verifica originea acestora. Rentakub va retrage imediat din site-urile sale orice material ilegal si va informa partea vatamata despre acest lucru.

Confidentialitate

Politica de confidentialitate a Rentakube ste accesibila aici. Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre Rentakub sau a partenerilor sai (proprietarii de kuburi ) in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a Rentakub

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Rentakub isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Legea guvernanta

Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si Rentakubsi este guvernat de legile din Romania.

 

Abonează-te
la Newsletter!

ABONEAZĂ-TE
modularia.ro