Rentakub.com

Cabanele la munte-tendinte 2022 February 7, 2022

Cabanele de munte A-Frame și KUB, la modă în acest an

 

Cabanele de munte A-Frame și KUB amplasate în natură sunt la mare căutare în acest an, așa cum ne-am bucurat să fie și anul trecut.

Nu o spunem noi că suntem la modă, ci instituții și organizații care nu pot fi contestate. 

Studiile care indică tendințele în turism pentru 2022 indică un an bun pentru rentakub.com

Știm deja că România este nu doar cel mai frumos și ospitalier loc de pe pământ ci și cel mai accesibil. 

Astfel, Economist Intelligence UNIT, divizia de cercetare a Grupului Economist, instituții precum Organizația Mondială a Turismului (OMT) și giganți precum Amadeus apreciază că turismul intern va rămâne în acest an un motor al industriei ospitalității. 

Și noi simțim că nicăieri nu este mai bine decât acasă și tocmai de accea am ales să investim în România. Să aducem know how vest-european și să arătăm că și aici se poate face turism de calitate.

 

Aproape de obiective turistice

 

Puteți să vă convingeți alegând oricare dintre frumoasele noastre cabane la munte din Bran-Sohodol, Slănic-Moldova, Băile-Felix, Bacău sau Vatra Dornei. Vă veți simți privilegiați și mulțumiți că ați optat pentru una dintre aceste cabane de închiriat, indiferent dacă au formă de KUB sau A-Frame. Noi ne mândrim cu toate, dar trebuie să vă spunem că A-Frame au avut din prima clipă un maare lipici la public. Sunt la modă, au o arhitectură deosebită, sunt amplasate ideal, oferă tot confortul și siguranța posibile. Nu fără motiv ne-am străduit atât, concurența e mare și nici KUB-urile nu sunt deloc de lepădat. 

 

Cabane de munte ascunse în natură

 

Revenind la studiile amintite, vacanțele în familie sau cu grupul de prieteni sunt la mare căutare în acest an. Pandemia COVID-19 nu a trecut și apetitul pentru vacanțe la cabane de munte cu o arhitectură deosebită și complet echipate abia s-a deschis. Cabanele de închiriat din rețeaua rentakub.com sunt amplasate aproape de obiective turistice, au toate facilitățile în dotare plus o curte și un grătar proprii. Sunt amplasate în natură, cea repusă în lumina reflectoarelor de pandemie. Vreme în care mulți dintre noi am descoperit că natura ne vindecă și protejează și i-am căutat compania liniștitoare. Dragostea și dorul de natură vor rezista după pandemie și multe experiențe o vor avea în centru și pe viitor. 

OMT: Turismul intern și cel regional, favorizate 

În timp ce turismul internațional își revine lent pe fondul restricțiilor multe și mărunte, cel intern continuă să stimuleze redresarea sectorului într-un număr tot mai mare de destinații de pe mapamond. Potrivit OMT, turismul intern și călătoriile aproape de casă, precum și activitățile în aer liber se numără printre tendințele majore de călătorie care vor modela industria ospitalității în 2022. Așa că vacanțele în România vor fi primele opțiuni pentru români.

Alternativă la hoteluri, cabanele de închiriat 

Potrivit unui studiu recent al Travelminit.ro și Nielsen IQ, românii își propun să călătorească în 2022 chiar mai mult decât inainte de pandemie, Și o veste mai puțin bună pentru hotelieri: românii caută alternative de cazare la hoteluri, aleg unitățile de cazare mai mici precum casele de vacanță și cabanele la munte și la mare de închiriat. Acestea le pot oferi libertatea, intimitatea și siguranța de care au nevoie. 

Sunt soluția perfectă pentru o vacanță relaxată într-un loc izolat, cât mai departe de mulțimi și de aglomerație.

Dacă sunt în apropierea unor obiective turistice, cu atât mai bine. Dacă aceste cabane de munte o arhitectură deosebită, precum KUB sau A-Frame, sunt ecologice și au și curte proprie, grătar sau piscină, este perfect!

Vacanțe cu cei dragi

Iar gigantul Amadeus vede în 2022 ca anul noilor experiențe, al călătoriilor dorite de o viață și al vacanțelor cu cei dragi. Ecoturismul devine activ pentru cei care încearcă să-și armonizeze preocupările de mediu și sociale cu pasiunea pentru călătorii. Turiștii sunt din ce în ce mai implicați în conservarea destinațiilor turistice, amintește Amadeus, ceea ce ajută industria să devină mai sustenabilă pe termen lung. Ceea ce ne dorim și noi, cei de la rentakub.com. 

Am început așadar anul cu vești bune, dar mai avem una: continuăm să ne dezvoltăm și în 2022, avem noi proiecte interesante în lucru, de care veți afla primii. 

Pasiunii noastre pentru ospitalitate și calitate i se potrivesc perfect cele mai bune auspicii, care ne determină să fim optimiști pentru 2022 și anii care vor urma. Noi suntem mereu cu ușile deschise, primitori și doritori să vă convingem de ospitalitatea noastră! Rezervați acum și vă veți convinge!

 

 

Află primul noutățile Rentakub! Abonează-te la newsletter!
PROCESĂM