Rentakub.com

Noul trend in vacante - case de vacanta si cabane de inchiriat integral February 18, 2021

Prinde noul trend al vacanțelor: cazează-te la case de vacanță, cabane sau bungalouri!

Incertitudinea indusă de reglementările internaționale privind călătoriile în continuă schimbare îi determină tot mai mulți români să se orienteze către închirierea de case de vacanță, bungalouri sau cabane. Căutând libertatea și un spațiu propriu cât mai generos, atenți însă deopotrivă și la buget și la siguranță și confort, românii aleg casele de vacanță și cabanele de închiriat, care au urcat rapid în topul preferințelor de vacanță. 

Ochii iubitorilor de vacanțe și călătorii sunt țintiți acum pe cea mai frumoasă și accesibilă destinație din lume, pe România. Vrând-nevrând, românii și-au descoperit țara, care i-a așteptat, răbdătoare, și la fel de ospitalieră, surprinzător de frumoasă și interesantă în orice anotimp. Pandemia de COVID-19 a mai schimbat ceva: preferințele călătorilor, care au început să se orienteze către natură, în locuri cât mai izolate. Așa că pașii turistului responsabil în aceste vremuri de pandemie duc tot mai des pe cărări cât mai departe de „trupele” turismului de masă! Unor astfel de nevoi le răspund platformele de rezervări de case de vacanță și cabane de munte și de oriunde din România. 

Avantaje multiple

De ce să închiriezi o casă de vacanță, o pensiune sau un bungalou?  Acestea ne oferă mai multă flexibilitate, un spațiu mai generos, o intimitate sporită și un raport calitate preț mult mai avantajos comparativ cu cel al hotelurilor. Și nu în ultimul rând, mai multă libertate! I-am dus dorul, cu toții!

-Cazarea la case de vacanță oferă mai multă libertate

La o cabană sau casă de vacanță îți faci singur programul, nu ești legat de orarul meselor rigid stabilit de hotelieri. te poți trezi la orice oră ai chef, te poți culca cât de târziu. Poți face orice vrei, la orice oră. Și, mai ales dacă ai copiii cu tine sau ești cu grupul de prieteni dragi, nu mai stai cu grija că-ți deranjezi vecinii de palier. Ai și grădina ta și spațiu pentru a te relaxa cât e ziua ( sau noaptea) de mare, te bucuri de intimitate, în totală siguranță și confort! Ești, dacă optezi să-ți faci rezervare la un bungalou, de exemplu, izolat de lume fix atât cât vrei să fii. 

- Este cea mai ieftină variantă de cazare și masă

Te întrebi ce avantaje ai mai putea avea? Închirierea unei case de vacanță poate fi semnificativ mai ieftină decât cazarea la hotel. Nu vorbim doar de cazarea și parcarea aferentă, costuri pe care le poți împărți cu prietenii dacă rezervi o cabană de munte, de exemplu, ci și de bugetul alocat meselor. Cabanele și casele de vacanță care se respectă au bucătării complet utilate și cele mai multe oferă chiar și un grătar în grădină. Să folosești cele mai bune ingrediente, cele alese de tine poate chiar de la producătorii locali, pentru a le pregăti bunătăți homemade celor dragi nu înseamnă doar mese împreună cu prietenii sau familia ci mai ales amintiri dragi! Oricare variantă aleasă este câștigătoare: și cea de închiriere a unei case de vacanță, a unui bungalou sau cea a unei cabane de închiriat. 

-Petreci timp de calitate împreună cu cei dragi

Dar poate cel mai important aspect este cel al timpului de calitate de care poți să te bucuri liniștit în compania celor dragi. Mâncarea unește oamenii, le creează amintiri comune, desigur, plăcute. Mâncarea împărțită cu cei dragi găsește întotdeauna calea de a ne a ajunge nu doar la papilele gustative ci și la suflet. Ne îndeamnă, ne obligă cumva, să repetăm, mereu și mereu, acele experiențe gastronomice care ne-au uns pe suflet. Strânși în jurul unui foc de tabără, sub clar de lună, poveștile, vânătorești sau nu, au puterea magică de a se cuibări în amintiri. Nu-i așa că deja îți amintești de mesele vesele pe care le-ai organizat pentru familie și prieteni în nu știu ce colț de țară? Nu e nevoie de meniuri sofisticate pentru a impresiona, ci doar de puțină pricepere și dorință de a pregăti ceva bun. Ai prietenii aproape, sigur că vei primi și o mână de ajutor, dacă e cazul!

-O atmosferă deosebită

Una dintre principale diferențe între un hotel și o casă de vacanță sau cabană de munte este atmosfera. Vei fi surprins să afli că, dacă alegi o cabană de munte devii propriul tău stăpân imediat de îi treci pragul. Cu siguranță veți câștiga mai multe experiențe și vei intra în atmosfera deosebită, bucurându-te de alegerea făcută. Și, dacă vei face o comparație, vei fi surprins cât de impersonal poate să fie un hotel, cu toate limitările, zgomotele și aglomerația sa. 

Cele mai inspirate vacanțe

Noi, la rentakub.com, suntem aici să te ajutăm să ai cele mai frumoase și inspirate vacanțe. Poți alege din oferta noastră de case de vacanță, cabane de închiriat, bungalouri și cabane la munte sau oriunde în țară. În curând, citește aici sfaturile noastre pentru a efectua rezervări la case de vacanță și pensiuni fără a avea probleme când ajungi la destinație. 

Suntem mereu bucuroși de oaspeți, convinge-te de aceasta!

Află primul noutățile Rentakub! Abonează-te la newsletter!
PROCESĂM