Rentakub.com

Ofera un card cadou April 7, 2023

Nu dai greș cu acest dar inedit: oferă un Card Cadou Rentakub® pentru experiențe unice la KUB-uri

 

Cauți un dar deosebit? Oferă experiența cazării atipice la KUB-uri, dăruiește un Card Cadou Rentakub®

 

Să oferi un cadou este mai mult decât un gest de generozitate și o dovadă de prețuire, este o investiție în viitor. Un buchet de flori, în special din cele preferate, o cutie de bomboane și/sau o bijuterie fine vor ajunge repede și bine la inima destinatarului. Nu spunem că vremea cadourilor tradiționale a trecut, ci oferirea de experiențe reprezintă ceva de neuitat. Și da, este o mică dar prețioasă investiție în viitor, căci experiențele de neuitat se transformă în amintiri dragi, pentru o viață. 

 

Experiențe unice=amintiri pentru toată viața

 

Noi, cei de la rentakub.com, vă propunem ceva deosebit, un cadou care nu va fi dat uitării ușor. Inovăm în permanență și încercăm să ne îmbunătățim și diversificăm în permanență serviciile. De fapt, probabil că acest dar nu va fi uitat niciodată de cel care a avut șansa să primească un Card Cadou Rentakub®, un sejur la unul dintre KUB-urile noastre.  

Am lansat astfel o nouă ofertă disponibilă pe platforma rentakub.com, Cardurile Cadou Rentakub®. Suntem, probabil, singura platforma românească de pe segmentul caselor de vacanță de închiriat integral care oferă această facilitate. Pentru un eveniment aniversar, din dragoste sau recunoștință, poți oferi un cadou elegant și interesant unei persoane dragi sau unui partener de afaceri.

 

Rezervare rapidă 

 

Simplu și rapid, prin câteva click-uri, ai ales cadoul perfect, care conține o surprinză plăcută și de neuitat. Destinatarul va primi Cardul Cadou Rentakub® la data pe care o stabilești, iar el are libertatea de a-și fixa singur data cazării. 

Cardul Cadou Rentakub® nu are costuri ascunse, emiterea lui nu te costă nimic în plus față de valoarea sa nominală.

Cardul Cadou Rentakub® este valabil 12 luni de la data emiterii, timp în care  titularul (doar persoana înscrisă pe Cardul Cadou Rentakub®) are posibilitatea să utilizeze suma înscrisă pentru a rezerva un sejur la vila tip KUB  pentru care ai optat tu, cel care a achiziționat cardul. Îi oferi libertatea de a-și alege data unei experiențe de neuitat, în cel mai simplu și incitant mod! Cu câteva click-uri.

Cum alegi un Card Cadou Rentakub®

Cu acest card cadou de cazare la Kuburi, lucrurile sunt cât se poate de simple. Alegi valoarea pe care vrei să o oferi acelei persoane importante, din viața personală sau cea profesională, de afaceri. Cardul este valabil 12 luni de la data emiterii. Destinatarul cardului cadou Rentakub.com își alege data sejurului la  pe www.rentakub.com. Va primi un e-mail cu acest card cadou împreună cu un mesaj de la tine J. 

Apoi, această persoană dragă sau specială, importantă pentru tine, se va bucura de un sejur de neuitat într-unul din Kub-urile noastre. Se va relaxa în natură, într-un cadru deosebit așa cum este cel din Slănic-Moldova, în deplină siguranță și confort. Va trăi experiența unui sejur reușit, într-o unitate de cazare atipică, la modă. E la un pas de toate atracțiile turistice din renumita stațiune Slănic Moldova dar se va bucura în liniște de un spațiu rezervat doar pentru el. 

Recenzii excelente pentru KUB-uri 

Casele de vacanță marca rentakub.com sunt apreciate ca fiind “Excelente” de către toți oaspeții noștri, dovadă fiind recenziile cu note ce tind către 10. 

Destinatarul Cardului Cadou Rentakub® va experimenta libertatea, ineditul și confortul oferite de KUB-urile noastre și va rămâne cu amintiri de neuitat. 

Poate că această surpriză de cazare la o unitate KUB este o experiență pe care și-o dorea de mult timp sau poate că…nici nu știa că și-o dorește. În ultima variantă, ne vom asigura noi că-și va dori să se reîntoarcă la noi. Suntem mereu doritori de oaspeți, 24 ore din 24, șapte zile din șapte. Oricum ar fi, persoana dragă ție va deveni mai bogată în amintiri de neuitat și în experiențe de reeditat, datorită ție.  

Pentru mai multe detalii, te rugăm să citești secțiunea “Termeni și condiții”

Află primul noutățile Rentakub! Abonează-te la newsletter!
PROCESĂM