Rentakub.com

Avantajul de a fi partener rentakub December 12, 2020

Avantajele apartenenței la platforma Rentakub.com 

Bine ați venit! Sunteți la un click distanță de cea mai bună decizie de business! Noi, echipa Rentakub.com, vă oferim un parteneriat win-win, bazat pe încredere și transparență totală. Viitorul turismului este aici și el deja arată bine pentru rentakub.com și partenerii săi. 

De ce rentakub.com?

Nu vrem să ne lăudăm, dar platforma noastră de rezervări de case de vacanță la munte și de peste tot în țară are un succes cert.

În acest moment, Rentakub.com trebuie să facă față provocării de a NU putea răspunde cererii tot mai mari din partea turiștilor. Românii aleg în această perioadă să facă rezervare în casele de vacanță din rețeaua Rentakub.com pentru că aici se simt în siguranță. Sunt aproape de casă, în căsuțele minunate din mijlocul naturii, unde au toată siguranța și confortul sec. XXI, iar raportul calitate/preț este avantajos. Casele de vacanță Rentakub.com sunt deosebite și oferă experiențe de vacanță inedite oaspeților. Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, le puteți vizita, vă veți convinge!

Ne dorim să răspundem cererii în creștere dezvoltând o rețea puternică de parteneri Rentakub.com. 

Aveți o proprietate inclusă în circuitul turistic sau un teren într-o zonă cu potențial turistic? Vă adresăm invitația de a fi parte a succesului Rentakub.com, singurul portal dedicat 100% caselor de vacanță unde rezervarea se face online prin câteva click-uri.

Iată ce le promitem celor care aleg să colaboreze cu noi:

Afacere la cheie

Preluați o afacere la cheie, fără riscurile unui start-up. Partenerii Rentakub.com primesc suport juridic, de marketing și de resurse umane, minimizând costurile și riscurile inerente unei afaceri pornite de la zero. 

Rsic mic al investiției

Aveți șansa să deveniți rapid competitiv pe o piață concurențială. Vă puteți construi repede un brand personal și  dezvolta o afacere matură sub “umbrela” unui brand inovator, având în același timp autonomie totală în a vă administra afacerea. 

Piața potențială imensă

Primiți deschidere către o piață potențială imensă. Având o bază de clienți în creștere exponențială, vă oferim posibilitatea să vă adresați unui segment mare de clienți potențiali din fiecare colț al României. Următorul pas al strategiei noastre de dezvoltare este deschiderea internațională. Ca parte din rețeaua de parteneri Rentakub.com, aveți acces la piețe noi, cu resurse inepuizabile de creștere. 

Inovație

La Rentakub.com îmbinăm cei peste șapte ani de experiență internațională în construcția de case din lemn, cu cea din turism a fondatorilor platformei și cu tehnologia de ultimă generație. Oferim suportul ideal pentru a vă promova serviciile precum și asistența de care aveți nevoie pentru a vă crește afacerea. 

Vizibilitate imediată

Dobândiți vizibilitate imediat ce intrați în rețeaua Renakub.com. Vă punem la dispoziție instrumente inovatoare și facilități testate. Testăm periodic noi funcționalități pentru platforma noastră de rezervări de case de vacanță pentru a ne asigura că partenerii Rentakub.com primesc suficiente rezervări de la oaspeții potriviți. 

Dialog permanent

Ascultăm feedback-ul pe care ni-l oferiți ca partener și ne perfecționăm continuu, pentru a vă îmbunătăți experiența de partener. Colegii de la serviciul clienți sunt non-stop la dispoziția Dvs și a clienților Dvs.

Vizibilitate

Promovare în mediul on-line. Prezența proprietății Dvs pe platforma rentakub.com asigură promovarea pe motoare puternice de căutare precum Google și Yahoo și pe rețelele de socializare. Vizibilitatea afacerii Dvs va crește mai ales că vă promovăm proprietatea și în mod direct către clienții deja existenți ai Rentakub.com. Acestora din urmă le personalizăm experiențele de călătorie, ajutându-i să găsească și să aleagă cazarea la acele case sau căsuțe de vacanță potrivite pentru ei. 

Venituri măsurabile 

Ca partener, beneficiați de o interfață proprie de administrare a contului dvs pe platformă, unde vă puteți gestiona singur rezervările și veniturile. Grație sistemului de rezervări cu confirmare instantanee, beneficiați de un venit constant, ușor de estimat.

Evaluări periodice

Verificăm evaluările oaspeților. Ne preocupă dezvoltarea sustenabilă a afacerii noastre, punem preț pe părerea fiecărui client și partener de afaceri. Personalul dedicat Rentakub.com verifică ratingurile primite de la oaspeți pentru a ne asigura de corectitudinea evaluărilor. Ratingurile verificate nu doar că influențează potențialii oaspeți să aleagă proprietatea Dvs ci și aduc credibilitate platformei noastre. Pentru Dvs, evaluările sunt un mijloc de a îmbunătăți serviciile și de a primi note tot mai bune de la clienți. 

Plăți transparente

Colaborarea dintre Dvs și Rentakub.com se derulează după un model transparent pe bază de comision. Practic, Dvs. ne oferiți un comision fix pentru fiecare rezervare primită prin intermediul platformei rentakub.com. Puteți consulta oricând informațiile despre valoarea exactă a comisionului pe care îl plătiți la secțiunea „Contract”.

Produs premium

Platforma Rentakub este un produs premium, standardizat, omologabil de către Ministerul Turismului. Este o platformă unică pe piața din România. 

Nu sunteți încă partener al platformei de rezervări case de vacanță Rentakun.com? Adaugă-mi proprietatea!-link către afiliere

Pașii de urmat

Pentru a deveni partener Rentakub, trebuie să dețineți un teren într-o zonă turistică sau cu potențial turistic. 

Apoi, puteți achiziționa o casă de vacanță Kub. În acest moment, sunt disponibile șapte modele de case de vacanță destinate rezervării, cu suprafețe de la 19 la 70 mp.

Durata de realizare a unei case de vacanțe Kub este de aprox. N zile de la data comenzii. Pe șantier, casa este predată la cheie în N zile, în funcție de dimensiune. De reținut că o casă de vacanță Kub poate fi predată în diverse stadii de execuție. 

În total, de la comandă la execuție durează T zile. Aceasta înseamnă că din ziua “T plus 1” casa Dvs de vacanță KUB poate intra în circuitul turistic. 

Partenerii Rentakub primesc un discount din prețul de achiziție a casei de vacanță Kub. Intrarea în rețeaua Rentakub.com este gratuită. 

Pentru a evalua potențialul terenului, viitorii partenerii pot solicita consultanță specialiștilor Rentakub în legătură cu poziționarea kuburilor în teren. Aceștia pot vizita terenul pentru a înțelege mai bine contextul.

Noi aducem turiștii în casele Dvs. de vacanță! Bucuroși de oaspeți?

 

Află primul noutățile Rentakub! Abonează-te la newsletter!
PROCESĂM