Rentakub.com

Experiente la Kub September 2, 2021

Experiențe unice la KUB. Motive pentru care merită să închiriezi o casă de vacanță KUB

Bine ai venit! Dacă citești aceste rânduri, faci parte din categoria privilegiată a celor care au cele mai mari șanse să obțină maximul de la o vacanță. Ai toate șansele să te bucuri de libertate totală, în inima naturii, 100% în siguranță și cu tot confortul, alături de cei dragi. Și aceasta nu e totul….

Motive de bucurie și optimism

Nu e puțin lucru, pandemia COVID-19 ne-a îndepărtat unii de alții, ne-a pus în stand-by nedefinit planurile, inclusiv cele de vacanțe și călătorii și ne-a făcut mai resemnați. Am fost obligați să ne înghețăm proiectele sau chiar să renunțăm la unele din ele. Ne-a ținut cât mai departe de rudele și prietenii de care ne-a fost tot mai dor! 

Dar totul va fi bine! Chiar noi, cei de la rentakub.com, suntem dovada că totul este și va fi bine! Noi am crescut în pandemie și continuăm să ne dezvoltăm, datorită turiștilor noștri mulțumiți.

Iată câteva motive pentru care credem că-ți putem oferi și ție concediul binemeritat la o casă de vacanță de închiriat integral. 

Experiențe la maxim, cu minim de resurse

Un sejur sau un concediu la o casă o vacanță KUB îți oferă ceea ce nu ai avut probabil parte din martie 2020. 

Nu împarți doar tarifele ci “shar-uiești” ceva mult mai prețios decât banii: timpul. Vei petrece timp de calitate cu cei dragi, vei crea cele mai frumoase amintiri. Va fi așa cum vreți voi să fie, nu vă va face nimeni programul și nu vă deranjează nimeni. 

Vă administrați timpul și banii cum vreți

Când trageți linia, constatați că ați făcut cea mai bună alegere, mai ales când sunteți ceva mai mulți în grup. Să gătești cu drag pentru cei aproape de sufletul tău, folosind cele mai bune ingrediente, nu înseamnă doar mese delicioase împreună ci și amintiri de neuitat. O noapte de povești “la gura” unui foc de tabără, sub un petec de cer instelat nu se uită ușor. 

Bucuria spațiilor doar pentru voi

Cabanele și casele de vacanță de închiriat integral care se respectă sunt complet utilate și dotate. Cele mai multe oferă și un grătar în grădină, o curte proprie și o parcare, disponibile doar pentru grupul tău.

Să-i ai alături pe cei aproape de inima și sufletul tău, într-un spațiu rezervat doar pentru voi nu mai e un vis de neândeplinit. E chiar accesibil și la un clic distanță!

Aproape de obiectivele turistice de top 

Casele de vacanță de închiriat intergral marca rentakub.com sunt aproape de obiectivele turistice din zonele în care sunt amplasate. Vă bucurați de atracțiile și exprreiențele de neratat din apropiere și apoi vă retrageți când vreți în spațiul vostru propriu. Relaxant și incitant!

Distanțare, distracție sau relaxare

Atunci când închiriezi o proprietate pentru tine și cei dragi și sunteți doar voi între voi. Nu veți mai întâlni pe nimeni nici în lift, la sala de mese, pe coridoare sau la recepția hotelului. Personal auxiliar nu vă deranjează, vecinii sunt departe. Alegând o casă de vacanță, aveți propriul teritoriu. De aici, povestea de vacanță merge către relaxarea sau distracție. 

Sau către ambele, cum vă place. Este oricum loc și pentru una și pentru alta.  

Faci un pas și te reconectezi cu natura

Cazarea la o casă de vacanță îți oferă maxim de experiențe “în aer liber”. Dată fiind amplasarea în natură, e mai puțin dependentă de deciziile autorităților privind restricțiile în vreme de pandemie. Aici, distanțarea e mult mai facilă decât la hotel, de exemplu. La o casă de vacanță, faci un pas și ești în curtea proprie. Încă unul-doi și ești în mijocul naturii. Ai o gamă largă de activități în aer liber, o bucățică de cer doar pentru tine și o lume întreagă de explorat. 

Siguranța și confotul sunt din partea casei

Casele de vacanță rentakub.com sunt standardizate, ecologice, conectate la secolul XXI. Au toate utilitățile, dotările și sunt gândite să le ofere oaspeților deplina siguranță. Arhitectura caselor de vacanță KUB e una deosebită, amplasarea e unică, se încadrează perfect în peisajul de vis. Trebuie doar ca tu să iei în bagaje voia bună și deschiderea de a te bucura de noi experiențe memorabile.

Unicitate

Fiecare locație este unică, nu doar prin arhitectură ci și prin poziționare. Această amplasare le permite oaspeților noștri să se bucure de diferite activități în aer liber, la munte, la mare sau în Deltă. Arhitectura este adaptată mediului, casele sunt ecologice, obiectivele turistice la un pas. 

Libertate totală

Odată ajunși la noi, vă organizați cum doriți, aveți ce program vreți, nu vă veți simți încorsetați de nimic. Sunteți doar tu și ai tăi, voi între voi, prietenii sau familia. Nu trebuie să vă treziți până la o anumită oră, sau să vă faceți griji că deranjați pe alții, adormind prea târziu. Trebuie doar să știi ce-ți dorești și unde vrei să ajungi: la munte sau la mare, la SPA sau la relaxare. 

Peisaje deosebite, diferite

Munte, mare, Dunăre, Delta Dunării… Vara, iarna, toamna, primavara… Indiferent de zona aleasă sau de anotimp, fiecare loc și moment sunt speciale și vor rămâne în amintirile dragi. Depinde de voi să le prețuiți cum se cuvine! La rentakub.com porțile sunt mereu deschise.

Ineditul, cuvântul de ordine 

Atuurile noastre sunt nu doar amplasarea în sânul naturii, facilitățile complete, libertatea totală, siguranța și confortul. Știm că și oaspeții noștri vor experiențe diferite. Pandemia ne-a schimbat preferințele: vrem aer curat, vacanțe în natură, alături de cei dragi, departe de aglomerație. Natura este cel mai frumos și sigur loc sub soare iar România e cea mai interesantă și frumoasă destinație. Suntem mereu gata să-ți demonstrăm acesta, 24 de ore din 24, șapte zile din șapte. 

Servicii inovative 

Să faci rezervare la o cabană de munte cu un design deosebit, izolată atât cât e nevoie ca să te simți liber, nu era posibil acum doi ani în România. Noi, la rentakub.com, suntem deschizători de drumuri. Am avut succes inovând permanent, aducând un suflu nou pe piața serviciilor turistice. Nu ne temem de concurență, ne ajută să fim mai creative, ne face mai buni. Nu suntem aliniați la turismul de masă, pentru că vrem să-ți oferim acele experiențe ieșite din tipar, neobișnuite, de care să-ți reamintești cu drag. 

 

Află primul noutățile Rentakub! Abonează-te la newsletter!
PROCESĂM