Rentakub.com

Cabane romantice la munte March 23, 2022

Cele mai frumoase cabane de munte pentru sejururi romantice

Pentru cei care vor să sărbătoască ceva important și pentru romanticii fără vârstă care caută mereu noi moduri pentru a-și arăta iubirea, am pregătit acest articol despre cabanele de munte perfecte pentru un sejur în doi. 

Ce surpriză plăcută îi veți face partenerului invitându-l în una din în aceste intime case de vacanță de închiriat integral! Aici nu veți fi deranjați de nimeni, veți fi doar voi, departe de lumea dezlănțuită, într-un peisaj de vis. Veți fi treziți doar de razele soarelui care se strecoară prin ferestrele largi sau de ciripitul păsărelelor. Toate aceste case de vacanță sunt situate în natură, sunt noi, utilate complet, foarte confortabile și elegante. Special construite și amplasate pentru a valorifica la maxim peisajul și a oferi intimitate maximă, cabanele de munte KUB au o arhitectură unică. 

Construite din lemn ecologic, KUB-urile și A Frame marca rentakub.com sunt prietenoase cu mediul și conferă o atmosferă extrem de primitoare. 

Design unic, funcționalitate maximă 

Designul minimalist reușește să valorifice la maxim spațiul construit, funcționalitatea și siguranța sunt la ele acasă. Iar lemnul ecologic folosit la construcția cabanelor de munte oferă o atmosferă călduroasă, primitoare și relaxantă. 

Mai aproape de natură ca la o cabană de munte chiar nu se poate. Aici, faci un pas și ajungi într-un peisaj de vis, iar ferestrele îți aduc mai aproape luna și stelele de pe cerul adânc… 

Nu greșim dacă afirmăm că aceste cabane de munte de închiriat sunt ca la fel ca acele căsuțe din povești la care cu toți visăm cu ochii deschiși, câteodată. Iar voi doi veți avea la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru o evadare romantică. Luați voia bună și pofta de viață în bagaje, confortul și siguranța sunt din partea casei! 

Sejur intim și relaxant, spațiu familiar și primitor

Imaginați-vă că dimineața începe cu o cafea tare și aromată savurată pe terasa cabanei tale de munte. Urmează apoi o zi plină sau de relaxare, la care ați visat de mult să o petreceți doar voi doi. O zi pe care o planificați cum doriți, nu va fi nimeni să vă deranjeze. 

Nu închiriați o cameră, ci o mini-proprietate dotată cu de toate. 

Doriți să vizitați obiectivele turistice din zonă? Acestea sunt la o distanță mică de cabanele noastre de munte, amplasate așadar strategic. Modernă și complet utilată, mica bucătărie pe care fiecare cabana de închiriat o are în dotare este perfectă pentru a găti ceva repede și bine. Asta dacă nu vă tentează să pregătiți ceva la grătarul din curte…Sunteți izolați cât și când doriți, vă gospodîriți singuri cum vă place!

AKub și TinyModulo din Slănic Moldova 

AKub și TinyModulo din Slănic Moldova sunt noi membri ai ospitalierei familii de cabane de munte rentakub. Ne mândrim cu ele, sunt excepționale, potrivite pentru o vacanță în doi. Cel mai mic dintre KUB-urile noastre de la Slănic este KUB 19, destinat cuplurilor fără copii. Deși e mai mic, are 19 m2 după cum indică și numele, dispune de baie, bucătărie echipată, terasă, curte cu grătar și un foișor. Design minimalist eficient și confortabil cum rar găsești! 

*La fel de intim și dotat este și Tiny Modulo, o casă de vacanță tiny de 20 m2. Și ea e pregătită cu tot ce trebuie pentru a primi călduros un cuplu în căutare de natură, liniște și intimitate. Terasa cu priveliște superbă asupra văii Slanicului și bucătăria complet echipată, grătarul din curte și rețeaua WiFi perfectă sunt alte motive pentru a alege această cabană de vacanță ingenioasă. 

*Kub 35 are, așa cum sugerează și numele, o suprafață de 35 de m2. Este un adevărat mini-apartament luxury, cu dormitor, baie și living cu chicinetă. E drept că KUB 35 e proiectat pentru o famile cu un copil, dar patul generos din dormitor și canapea extensibilă din living oferă cu siguranță un confort sporit și cuplurilor singure. Foișorul și parcarea proprii sunt alte atuuri ale acestei case de vacanță irezistibile.

*Poate vă va plăcea să faceți cunoștință cu casa de vacanță pilot din reteaua rentakub! Kubul lui Mircea e situat la doar șase km de Bacău, lângă Parcul Dendrologic Hemeiuși. E o alternativă inedită de cazare, ideală pentru un sejur liniștit și confortabil, mai ales că nu-i lipsesc curtea și terasa proprii. 

Cabane de munte cu cele mai bune recenzii 

Toate aceste case de vacanță au primit cele mai bune recenzii din partea oaspeților. Ne mândrim cu aceasta, pentru că eforturile noastre de a fi cele mai bune gazde sunt apreciate! Rețeaua noastră de cabane de munte și case de vacanță de închiriat se va extinde în curând și datorită susținerii turiștilor noștri, oaspeților noștri dragi. 

Sperăm că v-am inspirat în alegerea cabanei de munte potrivite pentru un weekend romantic, perfect pentru a va relaxa petrecând timp de calitate, de amintit peste ani și ani.

Noi suntem mereu bucuroși de oaspeți, vă veți convinge de aceasta!

 

Află primul noutățile Rentakub! Abonează-te la newsletter!
PROCESĂM