Rentakub.com

Cum aleg un model de casă de vacanță? February 23, 2021

Cum aleg un model de casă de vacanță, iată o întrebare pe care cu siguranță ți-ai adresat-o de vreme ce citești acest articol. Ai un teren într-o destinație turistică sau cu potențial turistic și vrei să maximizezi valoarea proprietății și să câștigi venituri și notorietate? Un mod rapid și sigur este de a introduce terenul în circuitul turistic, investind într-o casă de vacanță pe care să o incluzi în circuitul cabanelor de închiriat. 

Poți folosi cabana ta de la munte oricând vrei pentru tine și familia ta, iar în restul timpului o poți oferi spre închiriere. Vestea și mai bună este că cererea pentru acest tip de sejururi la case de vacanțe sau cabane de închiriat a explodat, pur și simplu, odată cu pandemia de COVID-19 și a nevoii oamenilor de a se bucura în liniște de clipe cât mai fericite alături de cei dragi. 

De ce să investesc într-o casă de vacanță?

Casa de vacanță crește valoarea terenului tău. Datorită beneficiilor pe care primesc oaspeții care aleg cazarea în case de vacanță sau cabane la munte, cererea pentru astfel de unități turistice mai izolate a crescut foarte mult în ultimul an. Există o mare dorință de a călători și a descoperi noi locuri și experiențe, mai ales că restricțiile pandemice an au suprimat multe din posibilitățile de a te deplasa liber, oriunde în lume. Unei astfel de nevoi răspund casele de vacanță, cabanele de închiriat și bungalourile de la munte, Deltă sau mare. 

O investiție sigură, într-un produs cu o calitate testată în Europa de vest, omologată care poate fi rapid amortizată.

În ton cu timpurile

Nu doar românii și-au îndreptat atenția către unitățile de cazare care le oferă flexibilitate, intimidate și un grad maxim de libertate. Este o tendință globală generată de pandemie și de nevoia de a te simți confortabil și în siguranță, departe de turismul de masă. Este puțin probabil că preferințele se vor schimba prea curând, de fapt îndrăznim să spunem că acesta este turismul viitorului. 

Este ca și când oamenilor li s-ar fi luat un văl de pe față și au început astfel să vadă lucrurile frumoase și interesante care erau chiar sub ochii lor, poate prea la îndemână ca să fie și apreciate. Așa s-au redescoperit România, natura, prietenia și timpul de calitate petrecut împreună cu familia. Așadar, este o oportunitate de a investi într-o casă de vacanță, cabană de munte sau bungalou. De ce?

Satisfacție și perspective de creștere

Poți obține astfel rapid venituri consistente de pe urma acestei proprietăți, iar amortizarea investiției se face într-un timp scurt. Casele de vacanță au urcat enorm în topul preferințelor turiștilor din România și din lume. Ele ne oferă nu doar acea libertate care ne-a lipsit tuturor în primul an de pandemie de COVID-19 dar și spațiu suficient pentru a ne bucura de liniște, distanțându-ne de alții. Dacă alegi casa de vacanță potrivită, ai și suficient spațiu de “manevră” pentru tine și familia sau prietenii, dar te poți izola fix atât cât și când îți dorești. 

În plus, poți intra rapid în circuitul turistic, unele case de vacanță sunt omologate și omologabile de către Ministerul Turismului. De exemplu, după ce ai achiziționat casa de vacanță potrivită și ai intrat în rețeaua rentakub.com, poți primi imediat turiști. 

Iată cum alegi casa de vacanță cea mai potrivită pentru tine. Decizia e a ta, de consiliere și promovare ne ocupăm noi, cei de la rentakub.com! 

-Buget

Modelele de case de vacanță propuse de noi presupun bugete flexibile. În funcție de bugetul alocat, poți alege unul din cele 12 modele atent concepute si testate special pentru a răspunde cel mai bine interesului proprietarilor și turiștilor. Produsele sunt disponibile în două variante constructive: Standard și Premium, modelele de bază ale caselor de vacanță KUB. De la Kub Up sau Mini Up până la cele mai spațioase variante, există un model de casă de vacanță potrivit pentru tine! Materialele folosite la construcția și izolarea turoro kub-urilor sunt premium, oferind șiguranță și confort de 4* oaspeților. Produsele sunt omologate și omologabile de către Ministerul Turismului.

-Posibilitatea de dezvoltare în timp

Drumul către succes se face cu pași mici, dar siguri, așa că, dacă ai un teren mai mare și vrei să te dezvolți în timp, o poți face. De exemplu, poți construi mai întâi o casă de vacanță mai mică și apoi te poți extinde, ridicând încă una, sau mai multe. Casele și cabanele de vacanță sunt modulare și flexibile, sigur vei găsi ceva pe placul tău. 

-Suprafața terenului 

Unul dintre cele mai importante criterii de alegere a modelului de casă de vacanță este cel legat de teren. Cu cât terenul este mai mare, cu atât posibilitățile tale sunt mai variate. În funcție de dimensiunea terenului, poți alege oricare din cele peste 12 modele de case de vacanță. Noi îțu putem recomanda casa de vacanță Kub Twins, special concepută pentru a oferi cazare la munte sau la mare familiilor sau grupurilor de prieteni care vor să se întâlnească într-un spațiu doar al lor. Acest model reunește două kub-uri simple de aprox. 30 m2 fiecare, unite printr-un spațiu comun. Kub-urile sunt construite în oglindă astfel încât să poată permite accesul și proximitatea absolută a celor două familii. 

-Destinație-case de vacanță la munte și la mare

Casele de vacanță bine proiectate și construite rezistă excelent și la climate cu caracteristici diferite, și la cel de munte și la cel de pe litoral. Aastfel, Mini-up este pregătit să înfrunte și vremea rece de munte și pe cea călduroasă, dar poate capricioasă, de la mare. Varianta cu mezanin al Kub-ului de 35 m2, acest kub este o veritabilă casă în miniatura, solidă. Pereții săi au 30 cm grosime, ceea ce le oferă o izolație performantă și o exploatare eficientă atât vara cât și iarna, la munte sau la mare.

-Case de vacanță pentru familii cu copii 

Vacanțele cu copii creează amintiri de neuitat și punți peste timp. Ecomodul duo este ideal pentru familiile cu doi copii. Cu o suprafață de totală de 39 m și o terasă de 15 mp, această casă de vacanță le oferă turiștilor nu doar tot confortul ci și intimitatea pe care și-o doresc. O experiență de vacanță de neuitat și de reeditat! Casa de vacanță Kub up este o adevărată casă în miniatură, pregătită perfect și echipată complet pentru a primi grupuri mai mari de turiști. Cu o suprafață totală de 70 mp, kub up poate găzdui 4-6 oaspeți. Livingul, bucătăria și baia sunt dotate cu toate utilitățile care asigură tot confortul, iar pereții groși care îi asigută izolația perfectă îl fac potrivit și pentru munte și pentru mare. Kub up face față oricărui anotimp, poate fi deschis oricând, se înțelege!

-Romantism în doi la o cabană de munte 

Clipe de neuitat în inima naturii, amintiri de suflet de depănat la gura sobei. O opțiune apetisantă pentru cei romantici, cabanele ascunse în pădurea verde, pe malul mării sau în vârf de munte asigură intimitatea dorită. Dedicat celor care vor să se bucure de clipe desăvârșite în doi, Ecomodulul Solo este un mini kub modular creat special pentru a fi introdus în circuitul turistic. Mic dar foarte șic, acest minikub este pregătit pentru a găzdui un sejur romantic de vis. Are toate dotările unei locuințe moderne plus o terasă unde poți admira apusul și asculta glasul naturii. O alternativă inedită, de cazare la munte sau mare, acest minikub premium le asigură oaspeților mai mult sau mai puțin romantici un confort de 4*. 

-Cazare la munte pentru grupuri de prieteni

Nimic nu e mai frumos decât întâlnirea cu cei dragi, ce dor ne-a fost de ei în vreme de pandemie! Depănând amintiri și construind altele noi pentru mai târziu, reuniunile de familie sau cele de prieteni ne oferă optimism molipsitor și ne încarcă bateriile la maxim pentru viitor. 

Recomandarea noastră dacă vreți să oferiți spații mai generoase pentru a putea caza gupuri de prieteni este să alegeți un Kub Twins. Cei care fac rezervarea la această casă de vacanță au și spațiul lor personal dar se află în imediata vecinătate a celor dragi. Ingenios conceput și desăvîrșit realizat, Kub Twins înseamnă de fapt două KUB-uri simple, fiecare de aprox. 30 mp construite în oglindă. Dedicat grupurilor de prieteni care vor să fie foarte aproape și să reunească într-un spațiu comun, KUB Twins este unul dintre vedetele noastre. Ce-l recomandă? Materialele de calitate sunt premium, siguranța este maximă, iar dotările și confortul de 4 *. Aceste case de vacanță au porțile deschise grupurilor de maxim opt persoane. 

Sper că ți-am trezit interesul pentru a deveni proprietarul unei case de vacanță. Noi, la rentakub.com, suntem aici să te inspirăm și să te ajutăm să iei mai inspirate decizii. Poți alege din oferta noastră de case de vacanță, cabane de închiriat, bungalouri și cabane la munte sau oriunde în țară. Așteptăm cu interes întrebările tale, aici.  https://www.rentakub.com/contact 

Suntem mereu bucuroși de oaspeți, convinge-te de aceasta!

 

 

Concept

 

 Indiferent dacă ai ales o casă de vacanță pentru folosința personală sau pentru circuitul turistic, cu KUB ai făcut alegerea potrivită! Ai certitudinea că toate casele de vacanță kub oferă garanția standardizării la nivel european, a calității, confortului și siguranței sporite.

 

  • Suntem primul și singurul portal dedicat 100% caselor de vacanță unde rezervarea se face online prin câteva click-uri.
  • Platforma va direcționează către partenerul Rentakub® din zona dorită de dumneavoastră, dar, foarte important, rezervarea se va face direct la proprietarul kub-ului și nu la noi.
  • Fiecare partener este organizat ca structura de primire turistică și plata se va efectua direct în contul său.
  • Ai deja o casa de vacanta si vrei sa maresti gradul de ocupare  platind in acelasi timp comisioane mult mai mici decat platesti acum agentiilor si canalelor de rezervare consacrate ?

 

Construite mult mai repede decât varianta clasică din cărămidă, casele modulare din lemn sunt în totalitate prietenoase cu mediul . Se încadrează perfect în peisaj și nu agresează mediul, fiind construite în totalitate din materiale biodegradabile. Dacă pui în balanță și faptul că sunt mai flexibile, rezistă mai bine la cutremure și izolarea termică este superioară, atunci este evident că decizia de a investi într-o casă de vacanță KUB este cea mai corectă, mai ales că raportul calitate preț este imbatabil. 

 

Află primul noutățile Rentakub! Abonează-te la newsletter!
PROCESĂM