Rentakub.com

10 motive pentru care sa folosesti o platforma de rezervari online November 28, 2020

10 motive pentru care să folosești o platformă de rezervări online

Te-ai săturat să stai în casă și simți nevoia unei vacanțe?

Noi te înțelegem foarte bine și ieșim în întâmpinarea ta pentru a te ajuta să descoperi lumea din nou pe tărâmurile românești.

Pentru tine, dragă călător, am construit această platformă de rezervări online de case de vacanță pentru a te bucura de viață așa cum este ea - simplă, curată, imprevizibilă. Și pentru că știm că ești o persoană ocupată, iar grijile nu așteaptă la ușă, îți simplificăm existența prin folosirea unei platforme de rezervări de case de vacanță.

De ce să folosești o platformă de rezervări de case de vacanțe? Și care sunt avantajele platformei Rentakub?

Cantitatea de informații obținute de pe site

Platforma include descrieri de case de vacanță, localizare, date de contact, poze, disponibilitate, preț și facilități. Mai mult decât atât, cu funcția căutare poți foarte ușor să personalizezi cererea în funcție de caz - număr persoane, număr paturi, ce dimensiuni și orice alte preferințe.

Confidențialitate

Nu este necesar să discuți cu alte persoane dorința ta de a vizita case de vacanță în România. Mai ales dacă vrei să faci o surpriză cuiva drag. Este de ajuns să intri pe site și vei primi răspunsuri la toate întrebările tale. Secretul tău e secretul nostru. 

Economisești timp

Poți căuta case de vacanțe de acasă de la laptopul personal, sau într-o pauză de masă la birou, fără să te deplasezi la o agenție de turism sau să dai telefon cunoscuților. 

Recenzii virtuale

Împărtășim bucuria călătorilor cu tine. Sunt atât de multe locuri frumoase în România încât e păcat să rămână necunoscute. Așa că te informăm și pe tine ce minunății naturale ai putea să descoperi într-o vacanță oarecare. Răspândim în lume mistere terestre românești nebănuite.

Rapiditate

Prin câteva click-uri rezervarea e gata. Nu trebuie să aștepți confirmare și nici să suni. Alegi ce-ți convine și rezervi pe loc.

Rezervare direct la proprietar

Odată aleasă casa de vacanță potrivită, rezervarea se efectuează direct la proprietar, fără a trece pe la noi. 

Plata cu cardul

Unul dintre marile avantaje ale unei platforme de rezervare este acceptarea plății cu cardul. Plata în avans îți oferă încrederea de care ai nevoie pentru a fi sigur că vacanța va avea loc în locul tău preferat fără îndoieli în privința disponibilității. 

Rezervare integrală a proprietății

Dacă ai o familie numeroasă îți oferim posibilitatea unei rezervări integrale a proprietății. Astfel nu trebuie să îți faci griji în privința vecinilor sau activităților din apropiere. Ai garanția unui mediu liniștit, intim și departe de zgomotul străin.

Rezervare la orice oră

Probabil că cele 12 ore din zi nu-ți ajung să finalizezi responsabilitățile cotidiene. Iar dacă, conform Codului Bunelor Maniere, apelurile nu sunt permise după ora 9 seara, ei bine, în cazul platformelor de rezervări online, timpul nu mai este o problemă. Rezervările pot fi făcute la orice ora din zi sau noapte.

Recomandări

În platforma de rezervări opțiunile sunt multiple. Dar datorită căutărilor amănunțite site-ul poate face recomandări pentru cele mai potrivite locații.

Dacă te gândești la o mini-vacanță în curând, încearcă platforma Rentakub și poți găsi o casă de vacanță exact pe gustul tău. Rapid și eficient! 

 

Află primul noutățile Rentakub! Abonează-te la newsletter!
PROCESĂM